Service Bungalow

 

In een Service Bungalow of assistentiewoning woont U zelfstandig. Zo een assistentiewoning wordt steeds zodanig gebouwd dat de 60-plusser er alle comfort en een uitgebreide dienstverlening heeft.

 

De woning is aangepast en veilig: er zijn geen trappen, alles is op grijphoogte er is een oproepsysteem om hulp in te roepen …

 

U kunt er, als u dat wil, ook een beroep doen op gemeenschappelijke diensten, zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging of paramedische diensten.

 

De gemeenschappelijke ruimten, welke ter beschikking staan van de residenten, vormen ideale ontmoetingsplaatsen om samen te zijn met buren, vrienden en famile.

 

Voor meer info of een specifieke vraag over de Service Bungalow (prijzen, wachtlijsten, ed.) kunt u het best de Zorgcoordinator bereiken via de contactgegevens hierboven.

De Service bungalows in Seniorenresidentie Curacao

 

Hier heeft de Service Bungalow een oppervlakte van 86 m². Alle moderne comfort is hier een feit. De bungalows vormen met 4 units een eiland en in totaal zijn er 10 eilanden op het domein van de residentie. Deze eilanden zijn gegroepeerd rondom een ruim clubhouse/community centre waar je de bar-restaurant met talrijke terassen vindt. Daar heeft onder anderen ook de zorgcoördinator, bij wie men terecht kan met al z'n vragen en problemen, zijn bureel.

 

Seniorenresidentie Curacao streeft naar kwaliteitsvol en zorgeloos wonen voor de 60-plusser. Hier heerst de visie 'levensbe-stendig wonen' wat gerealiseerd wordt door een uitgebreide service op vlak van wonen, dienstverlening en zorg op maat.

 

Bij de service bungalow draait het allemaal om dienstverlening. Zo heeft iedere resident recht op de basisdienstverlening zoals permanentie, crisis-en overbruggingszorg, het gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten, de organisatie van evenementen en activiteiten, de beschikbaarheid van de zorgcoördinator.

 

Naast de basisdienstverlening wordt een waaier aan extra dienstverlening aangeboden de zogenoemde 'dienstverlening a la carte'. Deze dienstverlening kan hierdoor worden afgestemd op de individuele wensen van de resident. Tot de mogelijkheden behoren onder meer de maaltijden- en drankenservice, klein onderhoud van de bungalow, verschonen van bed, leveringen allerlei organiseren, boodschappendienst, e.a... De resident beslist zelf van welke faciliteiten en extra diensten hij gebruikt maakt en houdt hierbij de uitvoering ervan volledig in eigen handen.

 

Wonen in deze service bungalow is kiezen voor een zekere levensstijl. Dankzij onze dienstverlening op maat kan de resident in zijn huisje blijven wonen, ook indien de zorgbehoevendheid toeneemt. Verhuizen wordt, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, overbodig. Kortom, kiezen voor een assistentiewoning is kiezen om zorgeloos te genieten van het leven.

 

De bungalows zijn zo gebouwd dat zij blijvend optimaal comfort kunnen bieden. De woningen zijn aanpasbaar aan de huidige en eventuele toekomstige noden van de resident.

 

 

De bungalow heeft alles wat je nodig hebt;

* Riante inkomhal.

* Ingebouwde keuken met dubbele wasbak met telescopische kraan, inductiekookplaat (4 kookzones) met   

   overhangende dampkap, ingebouwde multifunctionele oven en ergonomische kasten en laden.

* Luchtige open living

* Comfortvolle logeerkamer met badkamer.

* Royale master bedroom met badkamer (jacuzzibad, walk in douche, dubbele wastafel, ergonomisch toilet,...)

* Zeer ruim half overdekt terras.

* Oproepsysteem

* Rolstoeltoegangkelijk

Clickt U ook eens op: 

 

Onderstaande foto's spreken voor zich...

Bovenaanzicht

q1 (2).jpg

q1 (2).jpg

q2 (2).jpg

q2 (2).jpg

q3 (2).jpg

q3 (2).jpg

q4 (2).jpg

q4 (2).jpg

q5 (2).jpg

q5 (2).jpg

q6 (2).jpg

q6 (2).jpg

Binnenaanzicht

Slide and click

Slide only

a1 (2).jpg

a1 (2).jpg

a2 (2).jpg

a2 (2).jpg

a3 (2).jpg

a3 (2).jpg

a4 (2).jpg

a4 (2).jpg

a5 (2).jpg

a5 (2).jpg

a6 (2).jpg

a6 (2).jpg

a7 (2).jpg

a7 (2).jpg

a8 (2).jpg

a8 (2).jpg

a9 (2).jpg

a9 (2).jpg